Om oss

Om UBConnect

UBConnect er markedsledende digitaliseringsentreprenør. Vi planlegger og bygger den digitale infrastrukturen som gjør det mulig å digitalisere samfunnet, og vi bygger tjenestene på toppen. Samfunnet er i voldsom endring – vi bidrar til å skape robuste løsninger som støtter utviklingen.

Vi har aktiv tilstedeværelse i fire land og sysselsetter for tiden mer enn 200 dyktige personer – med rask økning. 

Når behovet for ekstern hjelp for å takle krav til endringer dukker opp, er vårt viktigste verktøy å lytte, være oppmerksom og sette oss nøye inn i kundens problemstilling. Vi besitter stor innsikt i markedet og jobber målrettet for å hjelpe kundene våre med å nå deres overordnede mål og strategi. Leveransene våre er alltid i henhold til kundens tilbakemeldinger og de utfordringene som kunden møter i sitt daglige virke. Slik reduserer vi kostnadene og øker kunnskapsoverføringene.


Vi er stolte av å støtte verdens markedsledende selskaper med innovative løsninger som øker både effektivitet og produktivitet, utført av noen av de beste ekspertene og prosjektlederne i teknologi og infrastrukturbransjen.


Vi anser våre kunder som partnere. I et samarbeid med UBConnect kan du være trygg på at du til enhver tid har tilgang på ressursene og kompetansen du trenger for at ditt prosjekt skal lykkes. Vi sørger for at du når dine mål.