Om UBConnect

UBConnect er en markedsledende leverandør av infrastruktur- og konsulenttjenester, til privat og offentlig sektor, i bransjer som telekommunikasjon, IT, jernbane, og kraft og energi.

Vi har aktiv tilstedeværelse i fire land og sysselsetter for tiden mer enn 200 dyktige personer, med rask økning.

Noen ganger er det nødvendig med ekstern hjelp for å takle krav til endringer. Vårt viktigste verktøy er å lytte, være oppmerksom og sette oss nøye inn i kundens problemstilling, før vi bruker våre dype markedsinnsikter til å sikre våre kunders utfordringer, i henhold til kundens overordnede mål og strategi. Vi tilpasser leveringer i henhold til våre kunders tilbakemeldinger og utfordringer som kunden møter i sitt daglige virke. Dette bidrar til å redusere kostnadene og øke kunnskapsoverføringen.

Vi er stolte av å støtte verdens markedsledende selskaper med innovasjonsevne i løsninger som både øker effektiviteten og produktiviteten, utført av noen av de beste ekspertene og prosjektlederne i infrastrukturbransjen.

Vi anser våre kunder som partnere. I et samarbeid med UBConnect vil du ha tilgang til de ressursene og den kompetansen du trenger for at ditt prosjekt skal lykkes. Vi sørger for at du når dine mål.

VÅRE VERDIER ER:

  • Respekt for mennesker
  • Høy forretningsmoral
  • Fellesskapskultur
  • Høy kompetanse
  • Integritet