Fiber

Rigget for fremtiden

Nærmest ubegrenset kapasitetspotensiale og geografisk skalering av fiberteknologi er en sentral forutsetning for å støtte inntoget av IoT. Som en av markedets ledende utbyggere av fiber til det offentlige og private markedet, rigger og klargjør vi samfunnet for IoT og 5G.

 

Siden 2016 har UBConnect levert fiberutbyggingstjenester over hele landet. Vi planlegger og håndterer logistikken ned til minste detalj, og tar ansvaret for all dialog med samtlige involverte parter. Vi kan skilte med en rekke leveranser av totalprosjekter innen fiberutbygging – fra planlegging og graving til fiberblåsing og sluttdokumentasjon.

Vi tar markedets etterspørsel etter høy gjennomføringsevne på alvor. Derfor garanterer vi spesialisert kompetanse innenfor samtlige programvarer som benyttes av fiberoperatørene i Norge.


Som en totalleverandør sikrer vi full kontroll i alle ledd i verdiskapningen som gir deg økt kapasitet som kunde – enten du er privatperson, operatør eller bedrift. Det skulle vel bare mangle når vi kaller oss Norges digitaliseringsentreprenør?

0 +
HP PLANNED DESIGN
0 +
HC CONNECTED
0
DIGGING METERS