For konsulenter

Er du konsulent på utkikk etter nye oppdrag?

Tradisjonell konsulentvirksomhet er i endring og aldri før har behovet for de skarpeste hodene vært større. Som totalleverandør av tekniske og prosjektadministrative konsulenttjenester innenfor IKT og infrastruktur, har UBConnect til enhver tid offentlige og private teknologi- og infrastrukturprosjekter som krever sultne og høyt kompetente konsulenter.


Mange av prosjektene våre bygges på de nyeste teknologiske plattformene og er svært innovative. I andre tilfeller er det snakk om store utbyggingsprosjekter som påvirker dagliglivet og samfunnet. Vi har en bred tjenesteportefølje som spenner fra idéfase, planlegging, arkitektur og utvikling, til prosjektering, prosjektledelse, driftsstøtte og forvaltning.

Vi etterstreber å jobbe transparent, langsiktig og bærekraftig og liker å si at vi sitter på landets fremste fagmiljø. Som konsulent hos oss får du utfordrende og varierte arbeidsdager, gode lønns- og pensjonsbetingelser, i tillegg til faglig utvikling gjennom våre oppdrag og videreutdanning.


Det er ikke alle som passer inn som konsulent hos oss. Vi stiller strenge personlige krav til den enkelte for å sikre at konsulentene våre til enhver tid opptrer profesjonelt, og etterlever UBConnects prinsipper og grunnregler.


Vi er på jakt etter fremoverlente og sterkt faglige konsulenter med god kjennskap til det sosiale aspektet som hører til konsulenttilværelsen.


Vi er aktive og proaktive i arbeidet og prosjektene vi er engasjert i, og ser på oss selv som hverdagshelter. Vi tilbyr tross alt tjenester som hjelper kundene med å løse utfordringer hver eneste dag.


Er dette et tankesett du identifiserer deg med? Da håper vi å høre fra deg for vårt neste prosjekt.