For oppdragsgivere

Hva kan UBConnect gjøre for deg?

Som totalleverandør av tekniske og prosjektadministrative konsulenttjenester innenfor IKT og infrastruktur, bistår vi både offentlige og private teknologi- og infrastrukturprosjekter i hele verdikjeden.


Vi har en bred tjenesteportefølje som spenner fra idéfase, planlegging, arkitektur og utvikling, til prosjektering, prosjektledelse, driftsstøtte og forvaltning. Ressursene våre leveres fra en hybridmodell av faste ansatte og konsulentformidling.

Fra vi får en forespørsel jobber vi målrettet og dedikert med å sikre at etterspurt leveranse leveres i henhold til forespurt kompetanse og riktig pris. Det gjør vel alle leverandører, tenker kanskje du?


Vi er sikre på at vår internasjonal tjenestehub, som utelukkende jobber for at vi skal kunne levere på alle forespørsler innen teknologi og prosjektadministrasjon, gjør at vi skiller oss fra de andre leverandørene.


Tjenestehuben bidrar til at vi har en lavere overhead enn våre konkurrenter, er raskere på avtrekkeren og kan i større grad kvalitetssikre samtlige av leveransene våre. Du kan være trygg på at vi internt stiller krav til norsk som arbeidsspråk, og investerer mye tid og ressurser i teknologisk, merkantil og kulturforståelse for at du skal få en god kundeopplevelse.


Vi liker å si at vi sitter på landets fremste fagmiljø, enten det gjelder enkeltressurser eller større team til totalprosjekter. Med inngående kjennskap til endringene som skjer i markedet leverer vi raskt kompetanse der kompetansebehovene oppstår. Kombinert med tjenestehuben gjør det at vi stolt kan garantere en leveranseevne langt utover det vanlige.


Vi sender ikke hvem som helst til våre kunder. Vi stiller nemlig strenge personlige krav til den enkelte for å sikre at konsulentene våre til enhver tid opptrer profesjonelt, og etterlever UBConnects prinsipper og grunnregler.


For oss er den en selvfølge at våre kunder, og våre kunders kunder, skal få fremoverlente og sterkt faglige konsulenter med god kjennskap til det sosiale aspektet som hører til konsulenttilværelsen.


Ble du nysgjerrig på å samarbeide med oss? Prøv oss da vel, ved å la oss konkurrere på lik linje med deres eksisterende leverandører.